Adam Pade

Adam Pade

Redaktør

Tel. 4848 1788
Mob. 2444 8070
post@adampade.dk

Anita Bjerring Rasmussen

Anita Bjerring Rasmussen

Annoncering

Tel. 5117 1424
ar@mediapunktet.dk

SKAD har fået ny førstemand

17. feb. 2021

Kent Buchberg, Slagelse, afløser Henrik Reinhard Hansen som formand i SKAD.

SKAD – i dag tillige Autoskadebranchen.dk, Opbyggerbranchen.dk og Motorcykelbranchen.dk – fik ny formand pr. 1. januar.

»Det er en stor ære for mig, at en samlet bestyrelse har peget på undertegnede, og at jeg dermed får mulighed for at repræsentere jer alle i en verden, hvor tingene forandrer sig hurtigt.«

Sådan hedder det i den nye formand, Kent Buchbergs brev til medlemmerne udsendt lige efter nytår.

Kent Buchberg afløser Henrik Reinhard Hansen, der dermed kan se tilbage på et 10 år i bestyrelsen og et otte år langt formandskab efter at have afløst Leif Hansen.

Kent Buchberg driver virksomhed på Slagelseegnen og blev medlem af SKAD’s bestyrelse i 2015.

»Her har jeg fået en dybtgående indsigt i de mange opgaver og arbejdsområder, som SKAD arbejder med. Om det måtte være lak & karrosseri, køretøjsopbygning eller MC, så har vi i bestyrelsen arbejdet tæt med vores direktør om de mange forhold, som SKAD sætter løbende præg på,« hedder det også i formandshilsenen.

Mangfoldigheden
Kent Buchberg hæfter sig ved den mangfoldighed, der i dag præger SKAD’s medlemsskare; en mangfoldighed, der gør det muligt at benytte forskellige tilgange til for eksempel myndigheder og politikere.

»Det giver SKAD en stor slagkraft og ekspertise, der i sidste ende kommer alle medlemmer til gode,« skriver formanden, der også noterer, at SKAD har ”verdens største netværk” af kolleger i ryggen i form af medlemskabet af AIRC.

– Og så lyder der en tak til forgængeren:

»Det ligger mig på hjertet at udtale en stor tak til Henrik. Hans indsats gennem årene har haft stor betydning for udviklingen af SKAD, hvor han i tæt parløb med vores direktør har tegnet foreningen udadtil. Det er forståeligt, at Henrik nu ønsker at bruge sin fulde kraft på at udvikle egen forretning. Det er ikke omkostningsfrit at stå i spidsen for en forening som SKAD,« skriver Kent Buchberg: »Vi stikker næsen frem, hvor andre tier, og det giver knubs en gang imellem, men har stor betydning for medlemmerne og for foreningens respekt i branchen.«

Bragt i Autobranchen 01 / 2021